Política de privacitat

Tractament de les dades recollides en el formulari de contacte

Informació Bàsica sobre Protecció de dades
Responsable:RECOVERIT MANAGEMENT SL
Finalitat: Atendre la seva sol·licitud.
Legitimació: Execució de un contracte.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a info@recoverit.es

Informació completa sobre Protecció de Dades

1. Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades?

RECOVERIT MANAGEMENT SL

CIF: B93751378

C/Echegaray nº 4 1º B- 29015 MÁLAGA - MÁLAGA.

2. Qui és el responsable del contingut multimèdia pujat per l'usuari?

Recoverit no es fa responsable del contingut multimèdia pujat pels usuaris a la nostra plataforma. Atenent principalment les imatges que es poden adjuntar en la creació de nous informes i la imatge de perfil de cada usuari. No obstant això, Recoverit te la potestat per revisar i eliminar aquestes imatges del servidor quan s'observi un contingut inadequat.. Recoverit no compartirà en cap cas les imatges amb tercers, però sí que mostrarà públicament les mateixes a la plataforma, per tal de complir amb el propòsit d'aquesta web. Els usuaris que pugin fotos a la nostra web, són els únics responsables de la seva publicació i contingut, atenent únicament dos propòsits: A facilitar la recerca de la seva mascota perduda, a facilitar al propietari d'una mascota perduda, a recuperar-la, i a facilitar l'adopció de mascotes a nivell mundial.

3. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En RECOVERIT MANAGEMENT SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d'atendre la seva sol·licitud.

No es van a prendre decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

4. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d'un contracte: Atendre la seva sol·licitud.
6. A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

7. Transferències de dades a tercers països.

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

8. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en RECOVERIT MANAGEMENT SL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els afectats poden sol·licitar que el tractament de les seves dades sigui limitat, en aquest cas només el conservarem per a l’exercici o la defensa dels drets.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas, RECOVERIT MANAGEMENT SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: enviant un escrit a RECOVERIT MANAGEMENT SL - C/Echegaray nº 4 1º B- 29015 MÁLAGA - MÀLAGA.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.