FAQ's

Què és RECOVERIT?

RECOVERIT és un programari pioner al món, per a la gestió d'objectes perduts i trobats, que ofereix a l'ciutadà, a les administracions ia les empreses privades una eina eficaç, ràpida i intuïtiva per comunicar tant la pèrdua com la recuperació d'un objecte i eventualment una mascota així com un elaborat programa de gestió creat per professionals de sector.

Aquest programari, canvia el centre de tot el que s'hagi pogut crear fins al moment, ja que se centra en la interacció entre ciutadans, policies, seguretat privada i tots els departaments encarregats de gestionar objectes perduts, sent aquesta interacció i organització, necessària per a l'objectiu final de l'aplicació.

Com funciona RECOVERIT?

Recoverit funciona a través del Match o coincidències de dades, per aquest motiu tant la persona que ha perdut, així com la persona o administració que el va recuperar, hauran de completar una sèrie de dades sol·licitades que no li portaran més de 2 minuts. El programa processarà la informació i gràcies al seu algorisme i amb la comprovació pel nostre equip, es localitza a l'propietari de l'objecte, comunicant immediatament a aquest.

Què és un Agent?

Un agent es tot aquell personal que pertany a un col·lectiu, que per les característiques del seu lloc de treball, es susceptible de custodiar un objecte trobat per qualsevol ciutadà en la via pública, en un establiment públic o privat o en un mitjà de transport (Policies, Vigilants de seguretat, Taxistes, Conductors d’autocars interurbans o de Empreses privades, Escombriaires, etc.)

Cóm es registren els Agents?

Per a la web, s'han d'adreçar a el peu de pàgina, acceptar les cookies, prémer en "Registre d'Agents", introduir el codi dipositari proporcionat pel seu gestor i completar el formulari de registre. Per a la App, es procedeix de la mateixa forma però el selector es troba dins de menú, a dalt a l'esquerra, (les tres ratlles).

L’Agent es registrarà en la forma habitual quan no sigui policia: Nom, Cognoms, Correu electrònic, Contrasenya i codi de depositari que se li hagi proporcionat la seva empresa/depositari.

Com a Policies, podran inserir el seu Nom, el seu CP, i en l’espai dels seus Cognoms, podran inserir el seu CP per a no proporcionar dades personals.

Has perdut alguna cosa?

L'angoixa és imminent i l'esperança de recuperar-lo és mínima: no importa si va ser robat, perdut o oblidat, el resultat per a les persones afectades és sempre el mateix: molt desassossec, estrès i nervis, sobretot quan es tracti de documents.

Augmenta les possibilitats de trobar les teves pertinences, registrant-en Recoverit.

Rebrà un correu electrònic o una trucada tan aviat com es troben, informant on són dipositades. Ja no tindrà necessitat de trucar a cap lloc, ni procedir a la seva recerca, Recoverit ho farà per tu.

Què és número d'IMEI i on puc trobar-lo?

El nombre de Imei del teu terminal és el número que l'identifica, és com el DNI del seu mòbil, és un número de 15 xifres, els quals pot aconseguir en una botiga de la seva proveïdor habitual, si va comprar el telèfon allà.

Aquest nombre es troba generalment sota de la bateria del seu mòbil, a la factura, a la caixa del seu telèfon, a la part posterior d'alguns Iphone o marcant en el seu terminal *#06#, li aconsellem que tingui guardat aquest nombre en algun lloc en el núvol o en el seu correu electrònic, per si de cas, quan perds o et sostreuen el mòbil, mai t'ho esperes i és un autèntic problema, fes còpies de seguretat periòdicament, al menys per tenir les dades de forma segura.

¿La publicació en Recoverit substitueix a una denúncia policial?

La inserció d'un article robat o perdut, per descomptat, no reemplaça un informe policial, però augmenta substancialment la possibilitat de ser localitzat a través de la coincidència de dades, tingui en compte que les seves pertinences poden ser trobades per qualsevol persona que no tingui accés a les dades policials. Amb Recoverit, qualsevol ciutadà tindrà la possibilitat de notificar que ha trobat unes pertinences i nomenar un dipositari perquè la persona que el va perdre pugui anar a recollir-lo.

¿RECOVERIT em costa una mica?

NO! RECOVERIT és totalment gratuït per a l'usuari. Només el programari de gestió, destinat a administracions i empreses privades que gestionen els seus propis objectes perduts, té un cost.

Què he de registrar en Recoverit?

Tots els objectes / mascotes, perduts / oblidats / sostrets i tots els objectes trobats. En definitiva, tot el que s'hagi perdut i sigui susceptible de ser recuperat en la seva totalitat o part d'això / a.

¿Rebut alguna cosa a canvi de facilitar informació d'un objecte trobat?

L'únic que rebrà a canvi serà la satisfacció d'haver ajudat desinteressadament a una altra persona. Ajudar els altres sense demanar res a canvi, és ajudar-se a si mateix.

La seva Ajuntament o empresa vol gestionar els seus objectes trobats amb Recoverit?

¡Contacti'ns a través del nostre formulari! Amb molt de gust els atendrem.

Es poden modificar objectes en cas d'equivocar-me a l'registrar?

No, només podrà eliminar el registre i començar de nou, un cop finalitzat l'informe i començat el procés de recerca, no es podrà aturar la recerca ni modificar cap dada.

Què navegadors són compatibles?

Recoverit ha estat provat en totes les versions actuals de Firefox, Chrome i Internet Explorer i és compatible amb aquestes.

Com funciona Recoverit?

Registra't en Recoverit mitjançant la nostra pàgina https://www.recoverit.es o escanejant el nostre codi QR.

Registra el teu objecte perdut, oblidat o sostret.

Espera la nostra notificació.

Afegeix el nostre web a la pantalla d'inici i usa-com una App, sense que ocupi espai de memòria al teu mòbil.