Qui Som

RECOVERIT sorgeix arran de l'experiència professional d'un servidor públic, especialitzat en l'atenció al Turista Estranger de Màlaga. Ha estat testimoni directe de l'angoixa generada per la pèrdua o la sostracció, moltes vegades, de la documentació i d'altres efectes personals, empatitzant amb les víctimes.

Precisament, l'empatia generada davant el desconsol del ciutadà, va fer germinar la idea de crear una startup que connecti la persona que troba un objecte amb què el perd a través de la coincidència de dades. Una startup d'ús policial i social.

Amb la seva experiència i suport d'un gran equip de professionals, ha aconseguit crear una eina pionera a nivell mundial, que suposa un canvi radical en la gestió d'objectes perduts i trobats.

RECOVERIT Un sistema útil, eficaç, ràpid, dinàmic, senzill i intuïtiu.

Sense revelar cap informació de caràcter pública, l'algorisme de Match de Recoverit localitzarà, arreu del món, el legítim propietari de l'objecte perdut o sostret.

Aquesta App permet un estalvi de temps i d'inquietud al ciutadà, oferint conseqüentment, una imatge de col·laboració i de “Smart City” o “Smart Company” per als Ajuntaments o les empreses que utilitzin aquesta plataforma, a més d'alliberar espais de emmagatzematge a les seves dependències.